KOCAELİ / GÖLCÜK - Hisareyn İlkokulu

Ara

Sınıflar arası futbol ve voleybol turnuvası düzenledik.

Ara

Ayşe YİRMİBEŞ öğretmenimizin yürütücülüğünü yapmış olduğu ''Doğa Keşif Defterim'' adlı proje ile eTwinning 14. Ulusal Konferansında okulumuzu temsil etmektedir.

Ara

Tüm öğrencilerimiz katılacağı Kocaeli Bilim Merkezi Gezilerimiz her hafta zümre zümre sınıf öğretmenleri nezaretinde gerçekleşecektir. Bu programda desteklerinden dolayı Gölcük Belediye Başkanlığımıza teşekkür ederiz.

Ara

5 Aralık Perşembe günü sınıflar arası (4,5,6,7,8)futbol turnuvamız ve 7. ve 8. sınıf kız voleybol turnuvası başlıyor.

Ara

Ayşe YİRMİBEŞ öğretmenimizin yürütmüş olduğu ''Doğa Keşif Defterim'' projesi eTwinnig faaliyeti kapsamında,Türkiye'nin en iyi 100 projesi arasına girerek, 2023 yılına ait eTwinning 14. Ulusal Konferansına katılmaya hak kazanmıştır.

Başta Ayşe YİRMİBEŞ öğretmenimiz olmak üzere tüm paydaşlarımızı tebrik ederiz.

Kas

Bizleri yetiştiren değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladık. Öğrencilerimiz öğretmenlerimize akrostiş şiirlerini okudu, onlara yazdıkları mektuplarını verdiler. Okulumuza yeni gelen idarecilerimize ve öğretmenlerimize hediyelerimizi sunduk.

Kas

eTwinning projemiz "Doğa Keşif Projem" kalite etiketi aldı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ülkemizin kurucusu Atamızı düzenlediğimiz anma töreniyle sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Kas

2 - 8 Kasım lösemili çocuklar haftasında farkındalık yaratmak için turuncu renklerimizle hep beraber "biz kazanacağız" diyoruz. Umudunuz hep olsun, sizleri seviyoruz...

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir sevinçle kutladık.

Kas

Öğrencilerimizle kitap fuarına gittik.

Kas

Depreme hazırlıklı olmak adına öğrencilerimizle deprem tatbikatı gerçekleştirdik.