KOCAELİ / GÖLCÜK - Hisareyn İlkokulu

Etiket Sonuçları: eTwinning

Mrt

4-B Sınıfı Geleceğin Bilim İnsanları Mikrofon Bende'de icatlarını sergileyip tanıttılar.

Mrt

Güvenli internet Günü(e-safety day) kapsamında  Okulumuz 4-B Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Ayşe YİRMİBEŞ rehberliğinde afişler hazırladılar.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Ayşe YİRMİBEŞ tarafından yürütülmüş Doğa Keşif Defterim eTwinning projemiz öğrencilerimizi her alanda geliştirerek eğitimde örnek teşkil etmiş ve okulumuzu gururlandırmıştır.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Ayşe Yirmibeş'in okulumuzda yürüttüğü Azerbaycan ve Türkiye ortaklı proje heyecanla başladı.

Ara

Ayşe YİRMİBEŞ öğretmenimizin yürütücülüğünü yapmış olduğu ''Doğa Keşif Defterim'' adlı proje ile eTwinning 14. Ulusal Konferansında okulumuzu temsil etmektedir.

OKULUMUZDA DOĞA KEŞİF DEFTERİM ETWİNNİNG PROJESİ BAŞLADI.