T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / GÖLCÜK - Hisareyn İlkokulu

Önemli Duyuru

Değerli Velilerimiz,

Kocaeli Valiliğinden gelen yazı doğrultusunda okulumuz Yeni Deprem Yönetmeliği Deprem Tahkiki Raporuna göre Gölcük ilçesinde yıkımına karar verilen beş okulun içerisinde yer almaktadır. 2023-2024 Eğitim-Öğretim döneminde eğitim-öğretim faaliyetlerimize Rheinland Pfalz İlkokulu bünyesinde devam edeceğiz. Okulumuza kayıtlı tüm öğrencilerimiz bundan sonra Rheinland Pfalz İlkokuluna gelecektir. Hisareyn İlkokulu ve Hisareyn Ortaokulu öğrencileri için derse giriş süresi saat 13:00’dır. Öğrencilerin bu saat diliminde okula gelmeye dikkat etmeleri gerekmektedir. Hisareyn İlkokulu ve Hisareyn Ortaokuluna kayıtlı öğrencilerimizin okul kıyafetlerinde herhangi bir değişiklik yoktur. Bu sebeple yeni bir okul kıyafeti alınması gerekmemektedir.

Taşımalı Eğitim kapsamındaki öğrenciler Ömer Seyfettin Ortaokulu ve Şehit Bülent Albayrak İlkokuluna gideceklerdir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Döneminde okulumuzda anasınıfı eğitimi verilmeyecektir. Tercihinize göre çocuklarınızı istediğiniz anasınıfına kayıt yaptırabilirsiniz.

Yeni eğitim-öğretim yılının idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni eder sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmeyi dileriz.

 

Hisareyn İlkokulu/Ortaokulu İdaresi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.08.2023 - Güncelleme: 25.08.2023 15:25 - Görüntülenme: 78
  Beğen | 0  kişi beğendi